Pidä huolta työntekijöistäsi

ONLINE TRAINING

Yrityksille räätälöityjä kehonhuollon online-tunteja

PIDÄ HUOLTA TYÖNTEKIJÖIDEN HYVINVOINNISTA MYÖS ETÄTÖISSÄ

Kehonhuolto työhyvinvoinnin varmistamisessa etätyössä

Monessa organisaatiossa on tällä hetkellä huoli työntekijöiden jaksamisesta. Työn kuormitustekijät ovat myös muuttuneet merkittävästi viimeisien vuosien aikana. Etätyö on monelle intensiivisempää, päivät täyttyvät etäkokouksista tai työ etäällä kollegoista tuntuu yksinäiseltä. Lisäksi etätyön ergonomia on monella huono ja etätyössä päivittäinen arkiliikunta ja askelmäärä jää usein huomattavan pieneksi, kun kaikki normaalisti työhön liittyvät siirtymät jäävät pois.

Liikkeenvirran yrityksille suunnatuilla tunneilla keskitytään kehonhallinnan vahvistamiseen syvältä keskivartalosta käsin, jolloin ryhdikkään työasennon säilyttäminen on vaivattomampaa. Kehon liikkuvuuksia ylläpitävät ja parantavat harjoitteet ovat olennaisessa osassa tunneillamme. Kun keho voi hyvin, myös mieli pysyy virkeämpänä työpäivän koitoksissa!


Liikkeenvirran kehonhuollon Online-tunnit yrityksille

Liikkeenvirta tarjoaa yrityksille ja heidän henkilöstöllensä räätälöityjä kehonhuollon Online-tunteja. Tuntien sisältö ja toteutustapa sovitaan erikseen yrityksen kanssa heidän henkilöstönsä tarpeet huomioiden. Tuntien tavoitteena on työhyvinvoinnin ja jaksamisen varmistaminen etätyössä ja tunnit voivat pitää sisällään niin pilatesta / joogaa / taukojumppaa.

Tunnit voidaan toteuttaa joko yrityksen graafiseen ilmeeseen räätälöityinä videopaketteina tai LIVE-tunteina yrityksen suosimien etätyöskentelyalustojen kautta (Teams, Google Meet, Zoom)

DEMO

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Elina Saavalainen

email: elina@liikkeenvirta.fi

tel: 050 376 4383